Velkommen til Asker kulturhus – og et fantastisk høstprogram!

Mandag 21. august kl,. 09.00 inviterer vi til programslipp i Multisalen  i Asker kulturhus!

Høstprogrammet byr på gjensyn med noen av våre folkekjære artister som Jan Eggum med Oslo Strings, Di Derre, Elias Akselsen og Knut Anders Sørum for å nevne noen. Martin Wister kvartet, fiolinisten Catharina Chen og Oslo Camerata, Sølvguttene og teateroppsetningen “Historie om et ekteskap” fra Brageteateret i samarbeid med Nationaltheatret viser bredden i vårt fantastiske høstprogram. Vær ute i god tid før forestillingen – og nyt et glass i vår hyggelige bar.

Nytt, spennende konserttilbud
Asker kulturhus er et hus for alle – og det er med glede at vi introduserer “Den kulturelle barnevogna”
– en konsertserie på dagtid for deg som er hjemme med barn. Konsertene er spesielt tilrettelagt med god plass, tilpasset lydnivå og barnevognparkering. Med lave billettpriser og fantastiske artister som Darling West, Knut Anders Sørum og Einar Stokke Fadnes fra Jim Stärk, byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små.

Barn og unge
Barna kan glede seg til “Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow”, Pulverheksa og Barnas verdensdager. Radar har et flott kulturprogram av, med og for ungdom. Alt fra Infected LAN, Japansk temakveld, ballkjoleevent og Asker Music: Expo 2017 – det første internasjonale musikktreff for ungdom i vårt kulturhus.

Kulturhjørnet
Programmet til tidligere Asker seniorsenter blir nå en del av tilbudet i Asker kulturhus. Alle kan nå nyte godt av tilbudene og matserveringen på Kulturhjørnet. Biblioteket har som alltid mange spennende arrangement å by på. I Asker kulturhus foregår det alltid noe du kan være med på.

Velkommen til Asker kulturhus – den gode møteplassen i <3 av Asker.

Hilsen Barbara

Kommentar

Til toppen